Start vereniging

Hardenberg september 2020
Deze maand is Twirlteam Hardenberg opgericht. Een aantal enthousiaste vrijwilligers heeft besloten dat het tijd is om weer een twirlvereniging in Hardenberg te hebben. Lang geleden was er een majorettegroep in Hardenberg die helaas werd opgeheven. De sport heeft in de laatste jaren een flinke make-over ondergaan en wordt nu twirlen genoemd. Twirlsters lopen meestal niet op straat voor een band, maar trainen in een sporthal voor wedstrijden. Bij twirlen combineer je dans en baton. Je werkt aan je houding, oog-handcoördinatie, lenigheid, danstechnieken in verschillende stijlen, batontechnieken en soms ook turnelementen. Dit kan binnenkort ook in Hardenberg. Na de herfstvakantie wordt er gestart met een aantal proeflessen in sportzaal De Kamp te Baalder. Deze vinden plaats op 22 okt, 29 okt en 5 nov. Alle kinderen, jongeren en volwassenen die interesse hebben in de sport zijn van harte welkom. In verband met de Coronarichtlijnen willen we graag een aanmelding vooraf. Dit kan via info@twirlteamhardenberg.nl. Meer informatie op onze site twirlteamhardenberg.nl.